Natuur

Mooi, bloemenrijk en onderhoudsvriendelijk groen creëren, bomen planten, daken vergroenen,… natuur creëren!

  • Wil je een mooie, diverse en bloemenrijke tuin die ook nog onderhoudsvriendelijk is?
  • Wil je af van die saaie gazon die je steeds maar moet maaien en die dor staat in hete zomers?
  • Wil je allerlei lekkere en speciale bessen en andere snoepjes in je tuin?
  • Wil je zelfvoorzienend leven of wil je een plekje in de natuur om tot jezelf te komen?
  • Wil je bio-divers groen creëren en de bijen blij maken?
  • Wil je een zwart dak omvormen tot een groene oase?
  • En wil je de wereld een mooiere plek maken? Dat kan!

Bij Umami kan je terecht voor een totaalontwerp van je tuin op basis van de permacultuur-principes, hoe groot of hoe klein die ook is. Ook groendaken, openbaar groen, schoolterreinen of andere plekken transformeren wij graag. Met een aantal leden van Mier kom ik naar jouw plek waar we samen met jou kijken naar het stukje natuur dat jij omgevormd wil zien. Op basis van deze observaties en onze kennis werken we samen op een dag een totaalplan uit dat aan jouw wensen beantwoordt. Met dit plan kan je zelf verder aan de slag of je kan ervoor kiezen om je tuin door ons te laten aanpakken. Meer informatie over onze aanpak bij een PERMACULTUUR ONTWERPSESSIE vindt je hier.

Als je na een ontwerpsessie zelf verder wil met jouw plan, moedigen wij dat alleen maar aan. Als je echter wil dat wij jouw tuin onder handen nemen, werken wij na een ontwerpsessie een projectvoorstel met kostenraming uit. Dit kan voor de volledige tuin of voor de delen die je zelf niet ziet zitten en waarvoor je ons wil inschakelen.

Als het over je tuin gaat kan je het eigenlijk zo gek niet bedenken of wij krijgen het voor elkaar. Hou je dus niet in en vraag maar raak!

Samen met Mier, een bende enthousiaste gelijkgezinden, vergroent Umami de wereld.

Umami is gespecialiseerd in het luisteren naar en het combineren van planten. Zo tovert ze een saai uitziende gazon om in een prachtig bloeiende, natuurlijk uitziende bloemenprairie. Ook schaduw- en bostuinen kunnen omgetoverd worden tot een uniek plekje met veel belevingswaarde. Neem contact op voor haar advies.