Vrouwencirkels in 2018

’t Is zo ver, de winterrust is gedaan! Er was gelukkig voldoende rust, en toch is er ook veel gebeurd in die rust… Tijd geeft ruimte voor reflectie, inzichten, heling en voelen. En dat was nodig en deed heel veel deugd.

Maar tijd geeft uit ruimte voor nieuwe ideeën… Eén van die ideeën is om zo’n 10 vrouwencirkels te organiseren in 2018. Bij deze wil ik de vrouwen onder jullie dus graag uitnodigen voor een vrouwencirkel bij Umami rond nieuwe of donkere maan. De eerste data voor 2018 zijn:

  • Zondagavond 18 februari (donkere maan 15 februari) van 19u tot 22u
  • Zondagmiddag 18 maart (donkere maan 17 maart) van 14u tot 17u
  • Zondagavond 15 april (donkere maan 16 april) van 19u tot 22u

Waarom?

Omdat samenkomen onder vrouwen is als thuiskomen. Om tijd voor jezelf te creëren en naar je eigen noden te luisteren. Om je gedragen te voelen door andere vrouwen. Om los te laten, te vieren, te luisteren, te delen, te zijn,… Om te aarden. Om je gezien te voelen door anderen die jou ook jezelf kunnen laten zien, doordat we iets gemeenschappelijks delen. Omdat het ons kracht geeft.

Wat doen we?

Dat hangt er vanaf. Soms doen we een meditatie, delen we over een bepaald onderwerp of delen we gewoon waar we op dat moment mee zitten, trekken we een persoonlijke kaart, luisteren we naar een verhaal, schrijven of tekenen we iets van ons af, doen we een bewegings- of ademhalingsoefening, raken we aan en worden we aangeraakt (op een veilige manier),… Wat we ook doen, er is tijd voor jezelf en voor elkaar. Er is tijd en ruimte om naar jouw noden te luisteren. Er mogelijkheid om wat er gebeurt mee vorm te geven. Er is tijd om elkaar echt te zien en gezien te worden.

In deze cirkels wil ik een veilige bedding bieden voor een kleine groep vrouwen die even samen wil zinken naar een dieper niveau waarop wij allemaal verbonden zijn.

Als je meer nood hebt aan individueel contact in een veilige omgeving in de zoektocht naar je vrouw-zijn (in ruime zin) kan je mij ook steeds contacteren.

Door wie?

Ik ben Sensiplan-coach (natuurlijke conceptie en anticonceptie), maanmoeder en volgde en volg verschillende opleidingen rond vrouw-zijn, het vrouwelijk lichaam, onze vrouwelijke kracht en de verbinding onder vrouwen. Ik leer elke dag, elk contact, elke ervaring en elk boek bij. Ik zoek naar echtheid en diepgang. Ik zoek naar een diepere verbinding met mijn eigen lichaam, mijn vrouw-zijn en de aarde. En ik zoek naar een diepere en veilige verbinding met andere vrouwen. Graag wil ik jou daarin meenemen.

Meenemen?

Jezelf, een sjaal, warme kousen (afhankelijk van de tijd van het jaar). Een kussentje of matje om te zitten en eventueel andere spullen die jij nodig hebt om je comfortabel te voelen, zoals een dekentje. Mogelijk is er een suggestie om een specifiek voorwerp mee te nemen voor een cirkel, zie daarvoor het facebook-event of je email.

Vrije bijdrage (richtprijs 5 euro, ook andere uitwisseling mogelijk, wees creatief en durf te vragen).

Bereikbaarheid?

Met de fiets te bereiken van station Aalst. Ook met bus 41 vanaf station Aalst en vanaf station Opwijk, afstappen aan halte Koeisteert Meldert en dan nog 15 minuten wandelen (1 straat, heel makkelijk). Ook met de fiets te bereiken vanaf station Denderleeuw of station Liedekerke. Als je me contacteert kan ik je eventuele carpool-mogelijkheden doorsturen.

Contact?

ellenhuyb@gmail.com en 0479 24 69 66. 
Bedankt om iets te laten weten als je komt (via mail, facebook of sms). Last minutes zijn ook welkom.

Geplaatst in Berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*